Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om te werken zoals verwacht (bijvoorbeeld om uw verbinding te onderhouden).

Inzameltips

Natuurlijk wilt u dat uw actie een succes wordt! Daarom hebben we onderstaande stappen om u op weg te helpen. Klik op de knop hieronder en download items van onze toolkit die u op weg helpen. Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen! Samen maken we van uw actie een succes.

1. Doneer zelf als eerste

Zorg voor een goede start van uw actie door de eerste donatie zelf te doen. Zorg voor een mooi startbedrag. Dit zal anderen inspireren om ook te doneren.

2. Vertel waarom de actie belangrijk is

Leg anderen uit waarom het belangrijk is dat er een AED-pakket komt. Probeer uit te leggen dat het gaat om een all-in pakket voor de aankomende vijf jaar. Niet alleen een AED en een AED-kast, maar ook training, onderhoud en verzekering.

3. Benader mensen direct

Leg direct contact met mensen om ze over de actie te vertellen. Probeer eerst mensen in uw eigen omgeving, zij zullen graag doneren. Deel de link van de actie via Whatsapp of SMS.

4. Deel op social media

Deel de actie via de sociale media kanalen. Maak een post over de actie en deel het met al uw contacten. Bedank donateurs ook via deze kanalen. Dit zal de engagement voor uw actie verhogen.

5. Benader mensen nog eens via de mail

Aarzelt u niet om via email een follow-up te sturen. Stuur een update uit en houd mensen op de hoogte van de voortgang van de actie.

6. Bedank en deel

Blijf donateurs bedanken voor hun inzet en geef ook via social media updates. Maak uw donateurs ambassadeur van uw actie! Zo wordt het bereik van uw actie groter en dit vergroot de kans op een succesvolle actie.


Klaar om uw actie op te starten?

Samen met u maken we België heartsafe.