Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om te werken zoals verwacht (bijvoorbeeld om uw verbinding te onderhouden).

FAQ

Hier vindt u antwoord op eventuele vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@liveislife.eu

Account

Hoe maak ik een account aan?

Om een account aan te maken, klikt u op 'inloggen' rechtsboven in uw scherm. Klik vervolgens op ‘registreren’ om een account aan te maken. 


Kost het geld om een account aan te maken?

Nee, het aanmaken van een account is gratis. 


Hoe verander ik mijn wachtwoord?

U verandert uw wachtwoord door bij het inlogscherm op 'wachtwoord vergeten' te klikken. Volg de stappen op uw scherm. Fundraisen

Hoe start ik een actie?

Selecteer het project waarbinnen u uw eigen actie wilt opstarten. Klik op ‘start een actie’ en volg de stappen op uw scherm. Het opstarten van een actie kost niks en neemt slechts enkele minuten van uw tijd in beslag. 


Wat is het doelbedrag?

Het doelbedrag voor het project 'Regio Vlaanderen - HeartSaver School' is vastgesteld op €3750,-. 


Wat gebeurt er als ik het doelbedrag niet weet te behalen binnen 90 dagen?

Wanneer het doelbedrag niet wordt gehaald binnen 90 dagen zal Live is Life contact opnemen met de actie-eigenaar. Er zal per individuele actie gekeken worden voor een passende oplossing. 


Kan er meer geld op worden gehaald dan het doelbedrag?

Ja, het doelbedrag kan overschreden worden. Het surplus zal worden opgenomen door Live is Life en zal gebruikt worden om andere acties op te vullen. Zo zorgen we er samen voor dat er op zoveel mogelijk plekken openbaar beschikbare AED's kunnen worden geplaatst. 


Hoe zorg ik ervoor dat mijn actie een succes wordt?

Gebruik de informatie bij onze fundraising tips en leer hoe u van uw actie een succes maakt. 


Hoe kan ik mijn actiepagina personaliseren?

Om uw actiepagina te personaliseren, zorgt u ervoor dat u bent ingelogd. Vervolgens klikt u rechtsboven op uw account en gaat u verder naar 'mijn actiepagina's'. Selecteer de actiepagina die u wilt aanpassen en klik op 'pagina aanpassen' links op uw scherm. Doneren

Hoe doneer ik aan een actie?

Klik op 'doneren' rechtsboven in uw scherm. Voer dan de naam van de actiepagina in waaraan u wilt doneren. Klik op de actiepagina en klik op 'doneren' in het volgende scherm. Volg de stappen op uw scherm. 


Waar gaat het gedoneerde geld naartoe?

Alle donaties worden ontvangen door Live is Life via een derde partij (Stripe). Wanneer er een actie het doelbedrag heeft behaald, zal Live is Life de nationale fulfilment partner voor uw land (HeartSaver vzw) informeren. HeartSaver vzw zal vervolgens zorgen voor de verdere uitrol. 


Betaal ik transactiekosten voor het doneren?

Nee, u betaalt alleen het donatiebedrag. U hoeft geen transactiebedrag te betalen. 


Kan ik anoniem doneren?

Ja, u kunt anoniem doneren. Als u in het donatiescherm bent, klikt u op 'verberg mijn naam op de actiepagina', u naam zal dan niet worden getoond. 


Ik heb problemen met doneren.

Als u problemen heeft met doneren, kunt u contact opnemen met info@liveislife.eu.  Het AED-pakket

Wat zit er in het pakket?

Live is Life heeft een all-in-one pakket uitgewerkt voor haar projecten. Het AED-pakket van "Live is Life" omvat alles om de omgeving hartveilig te maken voor de aankomende 5 jaar: een hartstarter, een AED-kast, reanimatietraining (op locatie), 5 jaar lang onderhoud (incl. 24/7 monitoring), verzekering alsook toegang tot online cursussen met als topics: hartstilstand, hartstarter en reanimatietechnieken.  


Welk type AED ontvang ik?

De nationale fulfilment partner voor uw land (HeartSaver vzw) van Live is Life bepaalt welk type AED u ontvangt. Dit zal altijd een nieuw, ongebruikt toestel zijn. 


Welk type AED-kast ontvang ik?

Live is Life heeft in de uitrol van al haar projecten de Rotaid 24/7 AED-kast gestandaardiseerd.  


Wanneer ontvang ik het AED-pakket?

Wanneer u het doelbedrag van uw actie heeft behaald, brengt Live is Life de nationale fulfilment partner in uw land (HeartSaver vzw) daarvan op de hoogte.