Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om te werken zoals verwacht (bijvoorbeeld om uw verbinding te onderhouden).

Bekijk onze projecten

HeartSafe Cycling - VAST

HeartSafe Cycling - VAST

Heeft jullie club een vaste sportaccommodatie of verzamelt jullie club altijd bij het clubhuis, clubcafé of sporthal? Zamel geld in voor een vaste AED installatie voor jullie wielerclub én de buurt. Jullie club zamelt €3499,- in en maakt daarmee de club & omgeving heartsafe voor 5 jaar lang.
Heartsafe Community

Heartsafe Community

Een AED in de omgeving redt levens. Binnen 90 dagen zamelen jullie geld in voor een compleet AED-pakket waarmee jullie locatie en omgeving veilig maken. Zo worden jullie een 'heartsafe community'!
HeartSaver School

HeartSaver School

In samenwerking met HeartSaver vzw kunt u via "Live is Life" een inzamelingsactie beginnen voor een AED-pakket voor uw school. Het AED-pakket van "Live is Life" omvat alles om jullie school en omgeving heartsafe te maken: een hartstarter, een AED-buitenmuurkast, informatiebackboard & AED-signalisatie, reanimatietraining (op locatie), 5 jaar lang onderhoud (incl. 24/7 monitoring), verzekering alsook toegang tot online cursussen met als topics: hartstilstand, hartstarter en reanimatietechnieken.
HeartSafe Cycling - MOBIEL

HeartSafe Cycling - MOBIEL

Zamel €2499,- in voor een mobiele AED installatie voor jullie wielerclub. Jullie starten een actie voor een AED, 5 jaar lang onderhoud, reanimatietraining op locatie & online training en jullie ontvangen een speciale rugzak waarin je de AED meeneemt als je gaat fietsen.