Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om te werken zoals verwacht (bijvoorbeeld om uw verbinding te onderhouden).

Zamel samen geld in voor een AED-pakket voor uw school

In samenwerking met HeartSaver vzw kunt u via "Live is Life" een inzamelactie beginnen voor een AED-pakket voor uw school. (Initiatief passend in het gezondheidsbeleid van scholen).

Een AED-pakket voor uw school en de omgeving

Scholen liggen vaak centraal in de woonwijk en zijn daarom een goede locatie voor het ophangen van een openbare, 24/7 bereikbare hartstarter. Zo creëert uw school een hartveilige omgeving voor leerlingen, docenten, ouders en grootouders, en voor alle omwonenden en passanten.

Samen hebben we een grotere impact

{{ current_participant_number }}

Scholen in actie

{{ collected_gift_amount_formatted }}

Is opgehaald door de scholen die participeren. Help je ook mee?

Enkele lopende acties

Een hartstarter voor uw school: nog nooit zo makkelijk

Het opzetten van jullie actie kost niks en gaat eenvoudig en snel

In slechts enkele minuten start u de inzamelingsactie voor jullie school. Gebruik de inzamelingstips van Live is Life om je actie een goede start te geven.

Een inzamelingsactie is leuk: informeer al uw kennissen en buurtbewoners en werk samen om het doel te behalen

Deel de actie via jullie social media en vertel ouders, familie, kennissen van jullie leerlingen over de actie. Vraag bedrijven in de buurt om te participeren of organiseer een leuke actie op school. Als iedereen een bedrag doneert, is het streefbedrag snel bereikt.

Streefbedrag gehaald? Dan ontvangt uw school het AED-pakket van "Live is Life" en vzw HeartSaver

Het AED-pakket van "Live is Life" en HeartSaver vzw omvat alles om jullie school en omgeving heartsafe te maken: een hartstarter/AED, een AED-buitenmuurkast, informatiebackboard & AED-signalisatie, reanimatietraining (op locatie), 5 jaar lang onderhoud (incl. 24/7 monitoring), verzekering alsook toegang tot online cursussen met als topics: hartstilstand, hartstarter en reanimatietechnieken.

Doet jullie school ook mee?

We wensen zo veel mogelijk scholen in Vlaanderen uit te rusten met een 24/7 bereikbare en gemonitorde hartstarter/AED.