Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om te werken zoals verwacht (bijvoorbeeld om uw verbinding te onderhouden).

Zamel met jullie club geld in voor een mobiele AED installatie

En ga de aankomende 5 jaar heartsafe de weg op!

Mobiele installatie: het pakket

Bij voltooiing van de inzamelingsactie ontvangt jullie club: een AED + 5-jarig onderhoudscontract, een M.U.L.E.® Commute 22 Backpack + raincover, fysieke reanimatietraining op locatie (2 uur – max. 15 personen – incl. attest van deelname) en vouchercodes voor online opleiding over plotse hartstilstand / AED / reanimeren voor de andere clubleden.

Samen maken we onze sport heartsafe!

{{ current_participant_number }}

Wielerclubs in actie

{{ collected_gift_amount_formatted }}

Opgehaald door clubs die participeren

Wielerclubs in actie

Een Hartstarter/AED voor jullie wielerclub: nog nooit zo makkelijk

Het opzetten van jullie actie kost niks en gaat eenvoudig en snel

In slechts enkele minuten starten jullie een inzamelingsactie voor jullie wielerclub. Gebruik de inzameltips en de toolkit en geef jullie actie een superstart!

Vele handen maken licht werk: informeer zoveel mogelijk mensen en vraag om donaties

Deel de actie via social media en activeer familie en vrienden, kennissen en omwonenden om te helpen. Vraag clubsponsors en organisaties in de buurt om een donatie. Als iedereen een bedrag doneert, is het streefbedrag snel bereikt. En doneren kan al vanaf €1!

Streefbedrag gehaald? Jullie club wordt heartsafe!

Als de inzamelingsactie is afgerond zal fulfilment partner ‘vzw Heartsaver’ contact opnemen. Jullie club ontvangt dan het mobiele AED-pakket. Voortaan gaan jullie heartsafe de weg op!

Doet jullie wielerclub ook mee?

Start nu jullie inzamelingsactie en help mee!