Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om te werken zoals verwacht (bijvoorbeeld om uw verbinding te onderhouden).

Zamel samen met jullie club en omgeving geld in voor een vaste AED-installatie

En maak jullie club en de buurt heartsafe voor zeker 5 jaar!

Vaste installatie: het pakket

Bij voltooiing van de inzamelingsactie installeren we bij jullie club de buitenmuurkast met informatiebord en AED. Dit is inclusief 5-jarig onderhoudscontract en verzekering. Met de M.U.L.E.® Commute 22 Backpack nemen jullie de AED mee tijdens de fietsuren. Verder ontvangt jullie club een fysieke reanimatietraining op locatie (2 uur – max. 15 personen – incl. attest van deelname) en vouchercodes voor online opleiding over plotse hartstilstand / AED / reanimeren voor de andere clubleden.

Samen maken we onze sport heartsafe!

{{ current_participant_number }}

Wielerclubs in actie

{{ collected_gift_amount_formatted }}

Opgehaald door clubs die participeren

Wielerclubs in actie

Een Hartstarter/AED voor jullie wielerclub: nog nooit zo makkelijk

Het opzetten van jullie actie kost niks en gaat eenvoudig en snel

In slechts enkele minuten starten jullie een inzamelingsactie voor jullie wielerclub. Gebruik de inzameltips en de toolkit en geef jullie actie een superstart!

Vele handen maken licht werk: informeer zoveel mogelijk mensen en vraag om donaties

Deel de actie via jullie social media kanalen en activeer familie en vrienden, kennissen van de leden. Omdat jullie AED in de buurt komt te hangen, zullen omwonenden ook graag doneren. Vraag ook clubsponsors en organisaties in de buurt om een donatie. Als velen een bedrag doneren, is het streefbedrag snel bereikt. En doneren kan al vanaf €1.

Streefbedrag gehaald? Jullie club en de buurt worden heartsafe!

Als de inzamelingsactie is afgerond zal fulfilment partner ‘vzw Heartsaver’ contact opnemen. Jullie club ontvangt dan het AED-pakket voor een vaste installatie. Daarmee maken jullie niet alleen de club heartsafe, maar ook de buurt!

Doet jullie wielerclub ook mee?

Start nu jullie inzamelingsactie en help mee!